magyar usa belga bulgár finn
cseh ausztrál osztrák kanada horvát
A hotel nagyszerű adottságait és termeit kihasználva lehetőségeket biztosítunk különböző események rendezésére. Semmilyen ötlettől nem zárkózunk el. Nyugodtan írja meg ötleteit, kéréseit, kérdéseit, vegye fel velünk a kapcsolatot!
étterem bemutató
Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon! Mindannyian bízunk benne, egyszer vendégünkként fogadhatjuk.

Rendezvényszervezés

Az alábbiakra kattintva részletesen olvashat az egyes lehetőségekről, felsoroljuk főbb profilunkat:

Születésnapok, keresztelők, összejövetelek

torta Éttermünk, mediterrán kertünk, nagyszerű lehetőséget biztosít születésnapi ünnepségek, vacsorák, partik megrendezésére. Korona Éttermünk felejthetetlen atmoszférája, nagyszerű díszítései élvezetesebbé tesznek minden alkalmat, a nyári estéken pedig a mediterrán kert nyújt kihagyhatatlan lehetőségeket. Tegye emlékezetessé születésnapját, vagy okozzon meglepetést családtagjának, barátjának. Örömmel segítünk egy meglepetés ünnepség megszervezésében és előkészítésében is!

Esküvők

házasság A Matus Hotel esküvőknek is otthont adhat. Ezeket a csodás napokat töltse Nálunk! Éttermünk 40 főre vállal büfészerű étkeztetést, kérés szerint esküvői lakosztályt biztosítunk az újdonsült párnak. Kérésre akár egy 1925-ös Fiat Cabrio-t is biztosítunk!

 Fiat Cabrio 1925

Konferenciák, üzleti megbeszélések

A Matus Hotel partner abban, hogy az üzleti világban, széles körben sikereket érjen el. Nyugodt, kellemes környezetet biztosítunk konferenciák, tárgyalások rendezéséhez. Kérje ajánlatunkat, ha vannak, írja meg kéréseit, kérdéseit. Kisebb megbeszélésekhez tárgyaló, több résztvevős, nagyobb volumenű megbeszélésekhez a konferenciaterem áll a rendelkezésükre. Ebédet és vacsorát is tudunk biztosítani.

Továbbképzések, tréningek

A konferenciaterem, a hotel és az étterem hármasa mindent biztosít, ami egy nagyobb lélegzetvételű tréninghez, képzéshez kell.

Ajánlatkéréshez kattintson ide! Információ a szállásról Információ az étteremről Információ a konferenciateremről

Matus Hotel - Rendezvényszervezés