magyar usa belga bulgár finn
cseh ausztrál osztrák kanada horvát
Egy hosszú konferencia után, egy romantikus este kezdeteként sok szeretettel ajánljuk, próbálja ki szaunánkat!
szauna és kettő törölköző
Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon! Mindannyian bízunk benne, egyszer vendégünkként fogadhatjuk.

Szauna

Külön kérésre szívesen rendelkezésére bocsátjuk a szaunát. Mint ismeretes, számos pozitív hatása van az emberi szervezetre nézve. Bár a szauna elsősorban a mosakodás céljából alakult ki, idővel az egészséges életmód és a szórakozás egy formájává vált.

szauna Egészségre előnyös hatása például az, hogy a vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést. Ugyanakkor vérkeringési zavarokkal, és szívpanaszokkal küszködőknek vigyázniuk kell, hiszen az igénybevétel túl nagy lehet. Az immunrendszer igénybevételével erősíti azt. Vigyázni kell arra, hogy közvetlenül szaunázás alatt az immunrendszer le van terhelve, így eközben a megbetegedés veszélye nagyobb. Az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok, a szaunázás ezt a természetes folyamatot fokozza. Ezáltal, és a hangulata által segíthet a stressz oldásában.

A bőrre jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód. Sportolóknak segíthet a bemelegítésben is.

Tájékozódjon árainkról Információ az étteremről Rendezvényszervezés

Matus Hotel - Szauna